Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже за

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже за
Коментари Харесай

Читател: Чувствам се измамен и разочарован от градския транспорт в Пловдив

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да опише за огромно отчаяние от таксуването в рейс в Пловдив. Човекът е описал много в детайли поредицата от събитията, които са го предиздвикали да се усеща излъган. А вие имали ли сте сходни случки?

" Пиша Ви с следващото си отчаяние от градския превоз в Пловдив и очевидните измами, които водачите си разрешават да вършат.

С мой сътрудник се прибираме дружно от работа с рейсове от линия номер 17. Преди две седмици се качваме в рейса и водачът ни дава билети, които виждаме, че са с идентични номера. Към момента взехме решение, че е печатна неточност, не обърнахме внимание и изхвърлихме билетите.

На идващия ден, обаче, отново се прибираме с рейс номер 17 и получаваме два билета още веднъж с един и същи номер и то идентичен с номера от предходния ден. Решихме да ги запазим. Днес се прибирах самичък от работа и още веднъж получих същия билет. Огледах се и видях, че най-малко трима други пасажери имат същите билети. Ако имаше инспекция кой щеше да излезе отговорен, пасажерите или водачът? Вече имам три идентични билета, което не би трябвало да има по какъв начин да стане.

Явно е, че това са подправени билети, парите, за които водачите прибират за себе си. Мисля, че това е извънредно неточно, изключително като се има поради положението на градския превоз. Предполагам, че част от парите от продажбата на билети отиват за поддръжка на самите рейсове, само че в случай че водачите не престават да ги прибират за себе си, положението на градския ни превоз в никакъв случай няма да се усъвършенства. Възможно е водачите да не получават съответно възнаграждение, само че методът за изкарване на спомагателни средства не би следвало да е машинация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР